Üzletszabályzat

 

Webáruház üzletszabályzat  

Oldalunkon történő megrendelés esetén Ön a Lapcom Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:  

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Lapcom Kft.
Adataink:
Cím: 6729 Szeged, Szabadkai út 20.
Adószám: 11409393-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-005860
Telefonszám:
06/80/821-821

e-mail: webaruhaz@delmagyar.hu

A szerződés tárgya  

A szerződés tárgya a Lapcom Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.  

Vételár, fizetési feltételek:  

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A Délmagyarország/Délvilág Hűségkártyával rendelkező vásárlók az árucikkekek mellett feltüntetett „hűségkártyás áron” vásárolhatnak. A Hűségkártyára jogosultak körét szabályozó Általános Részvételi Feltételek megtalálhatók a www.delmagyar.hu oldalon az ügyfélkapu/hűségkártya menüpontban.  


A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:  

- Magyarország területén a termék átvételekor készpénzben (utánvéttel)  

- Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, házhozszállítással 

  

Szállítási feltételek, határidők: Megrendelést csak Magyarországon belüli címre veszünk fel, kiszállítást csak Magyarországon belüli címre tudunk vállalni. Csongrád megyén belül a kiszállítás ingyenes, megyén kívül a postai díjszabás szerint kerül felszámításra a szállítási költség.

A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10 munkanap.  

Az árucikkek cseréje:  

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Lapcom Kft nyolc napon belül díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.  


A vásárlástól való elállás joga: A megrendelt termékek kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Lapcom Kft a termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is Ön viseli. Elállás esetén a terméket a 6729 Szeged, Szabadkai út 20. címre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton a címzésben „webáruház” megjelöléssel.


Sikertelen kézbesítés:  

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása:
A Lapcom Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Lapcom Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. 
 

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.  


Adatvédelem:  

A Lapcom Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az  Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.