Hogyan vásárolhatok?

1. Termék keresés

 

Keresés 

 

Az Önt érdeklő termékek felkutatását nagyban elősegíti, ha használja a keresés funkciót. Az oldal tetején található Termék-keresés ablakban kategóriánként is rákereshet az árucikkekre. A keresést az OK feliratú gombra kattintva kezdheti el.

Kategóriák

Az oldal bal szélén, a webáruházban szereplő termékek kategorizált listája található. Ezekre kattintva megjelennek a kiválasztott kategóriához tartozó alkategóriák.

  

 2. Termék kiválasztás

 

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy az árucikkek mellett levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.

A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.

 

 

3. Kosár

Az oldal tetején levő Kosár feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a termékből. Az árucikkek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék megnevezése alatt lévő mennyiség mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd a Kosár Frissítése gombbal nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.

 

 4. Megrendelés összegzés

 

Megrendelés  

 

A Kosár Fiók beállítások fülére kattintva módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. A Tovább gombra kattintva a Szállítási és fizetési feltételeket állíthatja be

 

Szállítás

Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot.

 

Fizetés

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

 

- Magyarország területén a termék átvételekor készpénzben (utánvéttel)

 

- Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, házhozszállítással A Tovább gombra kattintva összegezve láthatja megrendelését és elindíthatja az online fizetést, illetve utánvétes fizetés esetén elküldheti a megrendelését.  

 5. Visszaigazolás

 

A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.  

 

A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Tovább ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.